КАКВО ПРЕДСТОИ

 

Leaf
Колекция Marquise` 2010 която ще излезе на пазара в началото на месец ноември 2009, ще представи лимитирана линия бижута с кристали Swarovski - Nature, посветена на нашата еко кампания, което ще помогне за популяризирането на идеята за опазване на природните богатства. Част от средствата, събрани от продажбата на продуктите от линията Nature ще финансират кампанията ВАЖЕН Е ВСЕКИ ЛИСТ като по този начин ще подпомогнат осъществяването на следващите стъпки.
   
Leaf
Ние вярваме, че любовта към природата и еко културата се създават още в най-ранна възраст, ето защо училището е ключово място за популяризиране на еко проблемите. Като бъдеща стъпка нашата инициатива планира информационна кампания в училищата в Шумен. Маркиза Груп ООД кани представителите на образованието и бизнеса в региона да споделят своите идеи и виждания за протичането на кампанията и да се включат в осъществяването й.
   
Leaf
Маркиза Груп ООД планира промоционални игри в онлайн бутик Маркиза, целящи популяризирането на съвременните еко проблеми и търсене на съпричастност у всеки.
 

На 1. юли 2009 Маркиза Груп ООД стартира екокампанията "ВАЖЕН Е ВСЕКИ ЛИСТ" като прекрати изпращането на съпровождаща разпечатка на хартиен носител с всяка поръчка, направена в онлайн бутик Маркиза. С това се нарежда сред компаниите в България, развиващи бизнеса си по приятелски за околната среда начин. Пазарувайки в онлайн бутик Маркиза, вие подкрепяте нашата инициатива!

Заедно можем да направим много повече! Включи се и ти!

leaf

Copyright © Marquise Group ltd
BGtop.net